AA0108481

Dapat lagi!
Yeay!!!!
Kakngah dapat lagi Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz@Great Teacher Onizuka. Awal tahun ni dah 1-2-3 kali kakngah menang kat blog Eyriqazz ni.

duit baru 1 ringgit

duit baru RM5

Sama macam Wang Kertas Malaysia Siri Baharu yang kakngah terima sebelum ni, set Wang Kertas Malaysia Siri Baharu yang ini pun punya nombor siri yang serupa.
AA0108481.

Agak-agak la…
Dalam masa yang akan datang, boleh naik tak nilai duit-duit kertas yang sama nombor siri ni?

8 Thoughts on “AA0108481

  1. tahniah kak ngah, byk kali dah menang ni, ingatkan no apa tadi hehehhe

  2. tahniah kak ngah..

  3. murah rezeki kakngah kat blog eriqazz ya..tahniah!

  4. kono tikam numbo nih…kehkehkeh!

  5. ngah, ko ni kenapa asyik menang jek *mood jeles* wakakakakaka

  6. AA – tu macam kena jep dengan kau kan…

  7. lepas ni kalau menang jugak, zakatkan kat saya duit kertas baru tu ya…baru berkat.. ~hahahaha

  8. ada ke no siri yang sama nilai dia naik?
    kalau yang jenis suka kumpul wang duit lama ni konfirm ada..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation