Ada sedih Ada Gumbira

Ada sedih
Ada gumbira

Pepagi lagi dah buat Semakan Tawaran Kemasukan Ke Tingkatan Satu (1) Ambilan Kedua di Sekolah Berasrama Penuh Tahun 2012 untuk Adam. Jawapannya Adam tidak berjaya juga dalam sessi kemasukan yang ke dua ni. Itu yang sedihnya. Ye la.. kalau boleh nak la tempatkan anak kita kat sekolah yang terbaik kan…

Bahagian yang gumbira pulak
Tak payah Adam tukar sekolah! Yippieeee!!!~ Rasanya Adam dah selesa dengan sekolah sekarang. Kalau tukar sekolah, kesian pulak kat dia nak sesuaikan diri semula dengan persekitaran dan kawan-kawan baru.

Baba ngan mummynya pun selesa. Kang apa-apa hal senang nak drift ke sana sebab dekat. Cam haritu, dia call suh hantar duit. Ada benda nak dibelinya.

Extra kegumbiraan…
Petang ni nak g amik Adam kat asrama.
Balik lagi hihihi!!!
Cuti sampai hari Selasa.

Apa projek kamu orang cuti panjang ni???

12 Thoughts on “Ada sedih Ada Gumbira

  1. aku tak plan pi jejauh lah..esok aku ada kelas..sunday aku da small gader dengan member sekolah rendah… takpa lah nok..sekolah mana pun..yang penting niat si adam tu sendiri..jika dai nak belajar..insya’ALLAH pasti berjaya jugak..kau cool ok bebeh!

    p/s tersilap id tadi..hahaha..

  2. banyak bona cuti panjang kan?
    ghaso e tak poi memano. nak makan tido makan tido hii..

  3. kak ngah..tu sobab aimi akak tak hantar ke SBP pengkelan Chepa kelantan tu..jauh..dah la dio tu sehari ompek limo kali talipun..maun pengsan akak dibuek e..

  4. aku cuti sampai ahad jek.
    senin masuk keja dah!

    stress dgn manager baru nih.

  5. Salam.. Cuti xdak wtpa pn. Duk tdoq ja. Hehe :D

  6. tah la hubby jenis yg on the spot je keputusannya setakat ni tiada plan apa2 lg

  7. rindu sama adam akan terubat, jangan lupe tepek gmbr 3 hero dan 1 heroin tu nnti kak ngah, aju nk tgk diorg, windu dah ni hehehe

  8. wah dah lain blog ni
    tak pe kakngah. yg penting adam selesa dan kita dpt pantau dia..

  9. Cuti jerrkan.. tp best gak, leh duk umah ngan anak-anak..heheh

    jom ker bolg cik mama http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

  10. ahahaha…. rianng hati mu kakngah… betul kata CM tu ngah, mana2 pon sama… xkan pudar kaler manikam walau ke mana di campak…*ada ke pepatah cenggini* muahahahaha

  11. xpe xde rejeki adam
    ok pe sekolah yg ni..apapun yg terbaik tuk adam
    no sedih2 ok mama raissa ni nti comot wakakaka

    cuti pjg ni xde kemana..en. asben korje..tp rini ngan esok dia coti
    nati hamba nak spend giler vavi ngan semua anak branak smpi lobam..tp xtau nak wat ape hahahaha

  12. Tahniah kepada yg mendapat berita gumbira…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation