bahan bukti

.

ingat lagi n3 INI??
agak-agak hilang ingatan tu.. sila la klik perkataan INI
tak sangka tuan punya badan personally datang banglo wa…
jakun kojap!

fynn jamal

fynn jamal

fynn jamal

fynn jamal

sambil buat n3 ni, sambil dengar 150 juta kali berkali-kali.
sudah betul nak dapatkan clip yang betul-betul dinyanyikan oleh fynn jamal.
banyak nau cover version….
jenuh nak kebek satu persatu.
macamana sekali nyer pun, version live di MHI tv3 gak yang terbaekkkkkkk!!!
korang ada tengok tak pagi haritu???

14 Thoughts on “bahan bukti

  1. 150 juta besh ! i looiikkee :D hehe

  2. wah…kelas gila ko nok…retis dtg komen…fuyohhhh…aku gosok mata 150juta kali…

  3. ebat ko ngah… orang mano artis ni

    acik ni dah tuo, tak brapo nak donga lae lagu2 orang mudo ni…hehehehe

  4. wioww. bila artis nak komen saya T_T

  5. rasalah tempias nya tu ehhehhe

  6. kakpah ni masih kelabu asap. samolah cam ibu intan tu. sapo de dio tu. nak jugak berkonalan mo retis ni hehe..

  7. dia xde blog ke kak

  8. Pergh… dah kak ngah pun ada aura artis tu yang dia datang tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation