Busy

2 hari tak update.
Mummy dakEpal busy.

Selasa,
Pepagi kuar pekan tanjung. Pasar-klenet-pos ofis-kedai hardware. Balik rumah, terus masak untuk lunch. After 2pm, buat clerical job sikit. Kawan mintak tolong ; kawan pun tolong kawan.

Rabu,
Pepagi kuar pekan tanjung. Pasar-car wash-TF-kedai mamak. Sampai rumah nak dekat pukul 12. Terus klung-klang-klung-kleng kat dapo. Ada tetamu datang. Sian tetamu, dekat pukul 2 baru dapat makan tengahari. :P

Dik, cam masa arwah mak ada dulu kan?? Pukul 2 baru makan tengahari.

Lambat pun lambat la..
Janji sodap!
kehkehkeh!!!

O kanda, ada peningkatan tak masakan dinda??

Harini, pun busy gak. Menggunting dan menjahit. Siap 3 helai. Rehat jap. Bila tengok trafik tidak beberapa memberangsangkan, tak syiok lak rasanya. Gigihkan diri mengupdate.

kain cotton

Di atas,
Job tekan enjen kuasa kuda.
Ada yang belum siap. Ada yang dah siap. Ada yang separuh siap. Separuh siap tu sebab aksesori habis. Tunggu stok aksesori sampai. Bila sampai nanti tinggal nak pasang je. Dah tak banyak keje lagi.

Sok g,
Laaaaaaagi busy. G amik Adam kat asrama. Yippieeee!!!!~

hisap

K la…
Chow dulu.
Busy nak mandikan dakEpal lak!

23 Thoughts on “Busy

  1. salam k.ngah..mmg bzzzzz noooo.Ada anak kecik lg tambah bz kan?tp seronokkkk.
    DakEpal ..meh la dok ngan acik atieeeee :D

    • kakngah on April 14, 2012 at 10:11 am said:

      salam k.atie… ada masa gitu la..
      kalau rmh k.atie selembah ngan kite, blh je kite tumpang dakEpal jap sementara kuar tu kan….
      hihihi!!

  2. den togah lapar,..laju yo masuk ea…tongah lapar sumo sodap…heheheh!
    tak dolah,semojak duo monjak ni masakan kau memang manbeles….
    heheeheh!

  3. kak ngah..heran kak kak ngh tak do n3 baru..rupo e sibuk bona yo..

  4. Patutla busy, mama Jahit baju dak epal, penuh jadual kak ngah

  5. Melatiqistyna on April 12, 2012 at 8:54 pm said:

    Wahh ngah, supermak ko skang neh…hehehehe

    Sok buat kek lg x? :D

    • kakngah on April 14, 2012 at 10:16 am said:

      hahaha!!
      tu la… tetiba je berubah jd super mommy.
      adeh… LLT aku tu dah tertangkup.. jgn sampai bersawang dah la.. kehkehkeh!!

  6. job apa yang sampai bertimbun tu?

    lawa2 gak ken koton tuh haa.. wat dress ka baju kurung?
    atau sapra? kahkahkah…

  7. busy yer kakngahh… teman hari2 ngadap blog tapi tak semesti juga berhapdet… sibuk dgn biz le kengkununnye kannn…

    wah banyak baju dakEpal ;)

  8. membarut lagi?

  9. aku baru nk ge TF…

  10. Pingback: Jumaat dah…. | lindarosman.com

  11. konyang makan…balik semenyih, tak makan dah..terus tidur..ha2..

  12. sya pun jarang update blog. tapi xde la busy mana pon…huhu

    pst: ambik tempahan ke tu

  13. Pingback: Ke mana menghilang | lindarosman.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation