fynn jamal di MHI

.

pagi semalam tengok fynn jamal kat MHI tv3. wallawey.. baru wa tau minah ni sempoi giler la….
sebelum ni tau gak la pasal lagu 150 juta kali tu.
tapi tak pernah la nak yo yo O dengar.
lagi pun ramai blogger review pasal lagu ni. ada yang buat cover version gak.
tapi, bila dengar fynn nyanyi sendiri secara live, wa suker.. wa suker..
so catchy!

yang uniknya,
CD projek kesian fynn jamal
kalau nak tau lebih lanjut pasal projek fynn jamal boleh klik SINI
rasanya belum ada artis lagi buat macam ni la…
kretif.

penghujung MHI dia nyanyi lagi. lagu biar jiwa. bila wardina tanya lagu ni berkenaan apa…
katanya

kita tak usah nak ucapkan kata-kata cinta tu
kita tukar.
biar jiwa je yang bagitau

cool huh??!
Continue Reading →