Kuang ajo!

Kuang ajo punyer lalat! Kau berak kat tangan anak aku!

taik lalat

Tu dia…. taik lalat pertama dakEpal. Semalam kakngah perasan. Ingat apa la benda hitam tu. Puas la kuit-kuit nak buang.

Semalam jugak kan… sehari suntuk dakEpak tak yak-yak. Heran bin ajaib. Selain dari tidur dan nenen, yak-yak pun hobi dakEpal. Sehari kurang-kurang 3 round dia yak-yak. Memandangkan dakEpal kan fully BF, kakngah takde la risau kot dia sembelit ke apa.

Pagi ni… dia balas dendam.
Sesubuh lagi dah bangun.
Selambak ko.. dia bagi kat mummy dia.
(^__^)

16 Thoughts on “Kuang ajo!

  1. kehkehkehhh … taik lalat ni ropa2nya x muncul sama2 bby lahir yer … hmm chubby nye dakEpal … geng Huzaifah si dobot betulll ;)

  2. dak epal dpt tahi lala terus tak membuang seharian ya…◠‿◠

  3. yak yak?

    aiyaaaaarkk…
    patut pun bau jer.
    hihihihi

  4. laa igtkan samseng mn yg kuang ajo kt ko kak
    ghuponye tahi lalat ni yo…yo yo o je ko kak..

    dulu alana bf pun kerap yak
    tp tu lah cool je..sbb bf mmg cam tu..xde pape..sembelit pun idok bgskan bf

  5. tah bilo la dapek tengok dakepal.ni..gogham bona nenok e..

  6. cehh akak,wat suspen je taw..hahaha
    lalat kasi autograf tuh kat baby comel.hahah

  7. Melatiqistyna on February 24, 2012 at 10:42 pm said:

    Amboiiii ngah, sejak dpt Puteri nie kemain gawang yek, ngan lalat pon nak gaduh… Ahahaha

    Wat saspen aku jek… Ehehehe

  8. hehe sama la dengan tahi lalat aliya , kat tangan juga , dpt masa baby , dah semakin membersar lak tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation