Ostematrix – Shaklee

Ostematrix - Shaklee

Eh… jangan ada yang ingat kakngah dah jadi tukang jual Shaklee pulak yer.. Tidak. Cuma masa pantang haritu kakngah amik produk Shaklee. Set untuk ibu berpantang.

Ostematrix – Shaklee ni kakngah dapat percuma. Menang UmmiIrfan Online Shoppe Giveaway. Memang rezeki la. Boleh kakngah sambung terus ambil produk Shaklee ni…

Jika ada yang berminat nak tau pasal produk Shaklee, boleh je roger UmmiIrfan. Kat fan page UmmiIrfan Online Shoppe pun banyak info pasal produk Shaklee. Testimoni pengguna produk Shaklee pun ada. P godek-godek. Macam-macam ada…..

Terima kasih UmmiIrfan Online Shoppe pilih kakngah sebagai pemenang.

OsteMatrix™

Komprehensif, Terbukti Secara Klinikal dan Mudah Ditelan

Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:

OsteMatrix Membekalkan:

  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

Kaplet bersalut yang mudah ditelan

  • Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet.  Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

sumber : SHAKLEE

10 Thoughts on “Ostematrix – Shaklee

  1. shaklee ni mmg jd tiptop pd ibu2 mengandung ngan menyusu badan
    depa kata mmg baguih
    tp tu lah mahal..hahahaha
    wahh syoklah kak dpt shaklee free
    bertuah raissa :)

  2. Melatiqistyna on February 4, 2012 at 9:12 pm said:

    Amboihh, tinggi posing si shaklee tuh… Hahahaha

  3. Macam dah lama sangat tak dengar jenama Shaklee. Dulu masa zaman anak dara I, jenama ni top betul.

  4. ngah, ko makan set berpantang shaklee tu banyak tak air susu??

  5. kak ngah tetiba hari ni ku lihat blogmu sungguh AYU… ;)

  6. dah tak pantang lagi sekarang kak ngah.. rancangan tergendala

  7. header baru la,shaklee ni tk pernah cuba lg la,,nanti la next pantang,haha…raisya apa khabar kak ngah?

  8. Nntk cerita la apaa effectnya…

  9. hehe..shaklee ni sebenarnya tak mahal mane pun if u all compare dgn brand2 lain..nk taw jugak ape yg mahal tu..compare dgn ape yea?:-)
    shaklee ni terbukti berkesan sbb sy start shaklee pun sbb carikan supplemen utk anak saya yang asthma..alhamduLILLAH..sampai skang ni dah ok..in fact sangat2 ok..

    alamak! terpromote lak Kak Ngah! hehe..
    take care taww..oste tu bagus especially utk ibu2 menyusu dan dlm pantang..

    nak taw lebih lanjut roger ai naaa…tq..

  10. Selalu dgr jgk org kata shaklee mahal tp pelik sbb tang mana yg mahal tu. Saya pn amalkan shaklee asalnya nk banyakkan susu ms anak kedua. Ms tu frust gila smpai nangis sbb rasa susu sikit ms pantang. Sib baik jumpa shaklee dan itu pngalaman plg indah..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation