34 Thoughts on “Pengumuman Keputusan UPSR 2011 pada 17 November 2011

  1. Good luck pd adik2 ye!!! Chaiyok!!!

  2. Kakak pun terasa debarannya. Tapi pasrahlah apa juga keputusannya..

  3. abem kan bomoh tak bertauliah…heheheh!

  4. Melatiqistyna on November 11, 2011 at 11:08 am said:

    Buleh ngah buleh…. Aku bg green lite kt ko, hahaha….

    Tetiba panggey namo Adam, omak eh yg tercongok kek dopan…. Muahahaha

    Aku dh dpt email tu, tuka taim ek?

  5. Teringat ketika saya ambil keputusan dulu…sedih tak dapat 4A…

    Tapi memang tak patut bersedih, sebab tak study..~hahahaha

    • @daddyziyyad,

      biasa la..
      cam Adam gak.. tak bsg suh study, tak study pun..
      rasanya dia pun bosan mak dia memekak suh buat latihan jek..

  6. “mak2 memang lah sibuk..pak2 tak tau lah kakngah…tp saya dulu paknya ponteng keja jugak..bkn dia jer habis satu opis yg ada ank amik result upsr pakat cuti..pening bos..anak sulung lah katakan..tp berbaloilah 5A tu..thn ni debaran sy lg hebat kakngah,pmr pulak..good luck utk adik2 dan anak2 semua smga berjaya…”

    • kakngah on November 14, 2011 at 5:51 am said:

      @pia,

      ye la… kalau kakngah masih bekerja.. memang ponteng gak nak g amik result anak.. :P
      PMR. lagi hebat debarannya berbanding UPSR…

  7. suspen ler para mak & pak pd anak2 yg amik upsr ari tu…

  8. macam manalah keputusan anak buah kReen nanti …

    mesti dia suspen..

  9. takut-takut. haha macam saya je plak calon UPSR tuh. Gud luck kepada diorang nih.

  10. bodobar-dobar tak kak ngah

  11. Interesting topics ‘m excited

  12. dok umah saja ngah, takut ko terlebih eksited dari adam,kekekekek

  13. anak kangah kan ,

    moga berjaya ..

    mak pak buleh , mak buyung tokleh (memandai je )

    aim sorry hahaha

  14. nak kembali ke zaman upsr huhu :(

    pening dewasa ni huhu

  15. dup dap dup dap cikgu pun berdebar sama :)

  16. mak pak pstinye akan menyibuk..hihihi…gudluck to all :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation