Rainbow Cake

Sekadang ni rainbow cake tengah in kan…
Sana sini rainbow cake.
Bulan lepas mummy dakEpal ada menang gift voucher RM50 dari Esyalicious terus order rainbow cake untuk birthday anya nanti. Nak order untuk sendiri, kene self pick-up. Payah sikit la sesaja nak g amik kat KL nun…

full rainbow cake

Dah rezeki nak merasa rainbow cake. Ini rainbow cake hasil buatan maklang dakEpal. Gambar cilok dari blog maklang. Hari tu datang rumah dakEpal maklang bawak sebijik. Sambut birthday kakyien kekdahnyer….

rainbow cake

Maklang dakEpal ni ada amik tempahan jugak. Agak-agak rasa nak belajar buat sendiri, maklang ada gak buat kelas asas untuk cupcakes dan apam polkadot. Kalau berminat boleh roger terus maklang dakEpal. Seru nama dakEPal tujuh belas kali, kompem dapat harga baek punyer kehkehkeh!!

jilat jari

Percayalah!
Budak yang kemain jilat jari tu makan rainbow cake tanpa basuh atau gosok gigi lepas bangun dari tido. Kerak air liur basi masih segar di tepi bibir….
Nama baru dia >> KOBI ANAK JIRAN SEBELAH
wakakakakaka!!!!

Comments are closed.

Post Navigation