Tebus baucer KFC

Sampai lembah dari Kampung Talang, Lambor Kanan dalam pukul 4 gitu. Ayah singgah hantar kakngah kejap je. Sempat buang ayor, tak dan isi ayor. Ayah nak cepat. Takut ketinggalan dari kereta yang lain.

Lepas ayah balik, terus kakngah kuarkan baju-baju kotor. Mula mendobi. Basuh sekali baju sekolah Adam. Mandikan dakEpal, mandikan diri sendiri, lepas tu solat. Lelap kejap. Penat bebenor rasanya.

Kendian Abem ajak g tanjung nak cari buku rujukan dan latihan untuk Adam.

baucer KFC

Alang-alang dah ke tanjung tu, Adam pun balik dari asrama terus redeem KFC voucher RM30 yang cikmin bagi haritu. Amik 3 set dinner plate. Tambah soploh hengget sajork.

makan KFC

Bungkus makan kat rumah. Adam nak layan bola.

hunggis ayam

Hahahaha!!Penuh perasaan Adief hunggis peha ayam.

Budak Adeeb ngan Adief yang tak mandi lagi balik dari Kampung Talang, Lambor Kanan. Kakngah tak larat nak gaduh-gaduh ngan diorang. Janji lepas makan mengkome mandi.

Kenyang bebudak 3 orang tu makan KFC. Berulang sampai tengah malam. Memang muai kalau amik dinner plate. Dapat 9 ketul ayam.

Bila ke KFC kamu orang selalunya order apa?

21 Thoughts on “Tebus baucer KFC

  1. nak titit haaa…
    huhuhu..!!

  2. dinner plate dan nugget je tak larat nk hadap ayam byk..slalu kongsi je

  3. dappp uhhh …

    sy slalu oder snack plate .. =)

  4. twister dia sedap.

  5. kakngah,
    bole tukar.. xprint lg.. nnt emel alycia yer..

  6. Slalu amik dinner plate 1
    kongsi makan 2 orang.
    en.roberto makan seketul.
    aku makan 2 ketul.
    dia jenis tak leh makan ayam bebanyak. cepat muak.
    untung kan? muahahaha…

  7. selalu oder diner plate atau nasi ayam kongsi ngan gurl, sensorg x abeh… :P

  8. oo..makan kfc..behnyer…selalu mkn snack plate jgk..

  9. Pingback: Buku rujukan dan latihan | lindarosman.com

  10. Sedapnya mkn kfc, menelan air liur nengoknya hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation